Не випадкове рандеву: В окупованому Криму студентка зникла безвісти після побачення з бізнесменом на яхті (фото)

Нещодавно мережу вразила новина про загадкове зникнення 20-річної студентки Лілії Біруліної, яка щезла в анексованому Криму. Як повідомлялося, дівчина погодилася покататися на яхті з бізнесменом Петром Шапіром, після чого не повернулася додому. У Telegram-каналі Hue повідомили нові подробиці події, передають Патріоти України.

Як повідомляється, студентка Севастопольського державного університету була у відносинах з бізнесменом. Прогулянка на яхті була не випадковою. За даними джерел каналу, підприємець вважався її бойфрендом. "Відносини тривалого характеру, не випадкове рандеву. Подруги Лілі так чи інакше були знайомі з Шапіро: особисто або за її відгуками. Відгуки були хороші", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, бізнесмен не зміг пояснити, куди пропала дівчина, але з ним вже поспілкувалися правоохоронці. "Але з його свідчень виникають серйозні питання. Він не відразу заявив про те, що Ліля "зникла". І слідчі вже поговорили з ним, але офіційно нічого не говорять. А пройшло вже 5 днів!" – йдеться в повідомленні.

Відомо, що Лілія навчалася в Севастопольському державному університеті та підробляла репетитором. В якості особливих прикмет дівчини виділяються пірсинг – бусинка на шиї, а також шрам в області коліна. Безвісти зниклу досі не знайшли. За словами родичів, у фатальний день катер відплив з бухти Кругла в Севастополі, але повернувся без дівчини на борту.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...