Не випадковість: Причиною вибуху в порту Бейруту могла стати бомба, - президент Лівану

Президент Лівану Мішель Аун не виключає причетності до трагедії в порту Бейруту зовнішніх сил і навіть використання ракети чи бомби. Про це він заявив в ефірі ліванського телеканалу MTV. Водночас підкреслив, що причина вибуху поки не встановлено, передають Патріоти України.

"Є ймовірність втручання зовнішніх сил через використання ракети, бомби або за іншої діяльності", – припустив лідер ліванської держави. Він зазначив, що влада країни хоче розібратися, чи було організовано "зовнішній напад" на порт 4 серпня, або ж там трапилася пожежа.

Також Аун додав, що запросив у президента Франції Еммануеля Макрона під час його візиту до Бейруту супутникові знімки моменту вибуху в порту. Якщо ж Париж не зможе їх надати, Ліван звернеться за цією допомогою до інших країн.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...