Не вища освіта: Що потрібно, щоб працювати на Ілона Маска

Сам Ілон Маск отримав незакінчену вищу освіту з фізики і економіки в Університеті штату Пенсильванія.

Ілон Маск має незакінчену вищу освіту. Фото: соцмережі.

Ілон Маск залишається вірним своїй позиції – його співробітники повинні вміти вирішувати складні завдання. Для цього, як вважає американський мільярдер, дипломи про вищу освіту їм не потрібні. Глава Tesla підтвердив це в листуванні у Твіттері, передають Патріоти України.

На питання, чи вимагає він від своїх потенційних співробітників вищої освіти, Ілон Маск відповів негативно, підтвердивши, що за минулі п'ять років його думку на цю тему не змінилася. У 2014 році в інтерв'ю німецькому виданню Auto Bild Ілон Маск вперше заявив, що не вимагає диплому про вищу освіту у майбутніх співробітників.

"У дипломі про закінчення коледжу або навіть середньої школи немає ніякої необхідності. Якщо хтось закінчив відмінний університет, це може бути ознакою того, що він здатний на великі справи, а може і ні. Подивіться, наприклад, на таких як Білл Гейтс або Ларрі Еллісон, Стів Джобс – ці хлопці не закінчували коледжів, але взяти їх на роботу було б чудовою ідеєю", – заявив Маск.

Тому замість ступеня престижного вузу Маск шукає у потенційного працівника "докази видатних здібностей". Якщо вони є, то швидше за все співпраця відбудеться.

Він розповів, що коли проводить співбесіду з претендентом, то просить його коротко описати свою кар'єру і методи вирішення найскладніших проблем, з якими доводилося стикатися. А щоб переконатися, що він не привласнює собі заслугу когось іншого, він розбирає проблему у всіх подробицях. Той, хто сам вирішив важку проблему, завжди знає відповіді. Сам Маск отримав незакінчену вищу освіту з фізики і економіки в Університеті штату Пенсильванія.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...