Не вистачило запасів кисню: У Росії масово загинули пацієнти коронавірусного госпіталю

Міністр охорони здоров'я РФ доручив провести перевірку за фактом смерті 13 пацієнтів.

У російському місті Ростов-на-Дону в одній з лікарень, яка переобладнана для пацієнтів з коронавірусом, померло 13 людей. Про це повідомляє ВВС, передають Патріоти України.

Трагедія сталася 12 жовтня у міській лікарні №20. У ЗМІ писали, що в медустанові були перебої з подачею кисню протягом декількох годин. Внаслідок цього п'ятеро осіб померли в реанімації, а також кілька - в загальному відділенні лікарні.

Місцеві видання пишуть, що 12 жовтня госпіталь не встиг поповнити запаси кисню для пацієнтів. Його туди постачають в балонах, так як немає власної підстанції для вироблення кисню.

Проте влада таку інформацію спростовує. Вона стверджує, що смерть людей спровокували ускладнення від коронавірусу. У той же час Міністр охорони здоров'я Росії доручив провести перевірку за фактом смерті 13 пацієнтів.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

Двічі не брали на службу, а втретє - він втік від ТЦК: На Вінниччині чоловік відмовився від мобілізації

четвер, 18 квітень 2024, 17:44

У Вінницькій області до іспитового терміну засудили чоловіка, якого військові частини двічі не захотіли брати на службу, а коли йому принесли 3 повістку - він втік від ТЦК. Про це йдеться у вироку Бершадського райсуду Вінницької області. передають Пат...