Не витримало серце: На могилі вбитого бійця ООС трагічно помер його друг

У селі Суботці Знам'янського району Кіровоградської області на могилі вбитого на Донбасі українського військового Віталія Лімборського помер його друг Володимир Фуженко. Як розповіла у Facebook волонтерка Тетяна Бородіна, трагедія трапилася в суботу, 30 травня, передають Патріоти України.

"Тільки написала про похорон військового Віталія Лімборського, який загинув від кулі снайпера та якого поховали в Суботцях Знам'янського району, а тут така страшна новина – наступного дня на могилі друга зупинилося серце його товариша з дитинства, він ніс портрет Віталія під час похорону", – повідомила вона.

Бородіна зазначила, що під час прощання з Лімборським над площею весь час кружляли два круки. "Я дивилася на них і боялася озвучити те, що звучало в голові – буде ще один молодий померлий. Я боялася озвучити, але так і сталося", – додала вона.

Відомо, що Фуженко та Лімборський родом із Костянтинівки Кіровоградської області. Чоловіки жили на одній вулиці та довго дружили. Поховають Фуженка в Костянтинівці.


Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...