Не витримало серце: У Дніпрі під час операції на очах помер підліток

У Дніпрі під час проведення хірургічного втручання помер підліток. У хлопця сталася зупинка серця. Про це повідомляють на сторінці закладу, де навчався підліток, передають Патріоти України.

Учнівська рада, педагогічний колектив та учні НВК № 139 висловили співчуття близькім та рідним померлого 10-класника Захара Кравчука.

"Захар був активний, життєрадісний, світлий юнак, який ще тільки починав будувати свої плани на життя, вдихав кожну його мить на повні груди, радував своїх близьких та друзів, мріяв, любив…", - йдеться в публікації. Повідомляється, що Захар помер під час операції на очах. У нього сталася зупинка серця.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...