Не витримав мук: У Дніпрі "важкий" хворий на COVID-19 намагався накласти на себе руки, перерізавши горло

У Дніпрі 54-річний чоловік із важким перебігом коронавірусної хвороби намагався накласти на себе руки, перерізавши горло ножем. У нього уражено 95% легень, виникли ускладнення і він був прооперований для встановлення плевральних дренажів, передають Патріоти України.

Пацієнт COVID-відділення однієї з міських лікарень хотів припинити свої страждання. Лікарям вдалося вчасно зупинити кровотечу і зашити поріз, розповів головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко у себе в Facebook.

Чоловік захворів 12 лютого і був госпіталізований із двобічним пневмотораксом. Зараз пацієнт перебуває у вкрай важкому стані. Чоловік лежить у реанімації на апараті штучної вентиляції легенів. "Історія одного з реанімаційних хворих ледь не закінчилася трагедією", – сказав лікар.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...