Не витримав... Стало відомо про трагічну загибель на Донбасі бійця ООС з позивним "Гудвін"

У перший день нового року на Донбасі загинув український воїн Юрій Сергєєв з позивним "Гудвін". Втрата в рядах ЗСУ була небойовою. Про це в соцмережі Facebook повідомили друзі і родичі загиблого бійця, передають Патріоти України.

Інформацією про загибель товариша по службі поділився боєць ЗСУ Андрій Литвин, пізніше її підтвердила дружина загиблого Лілія Сергєєва-Старостіна.

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц") уточнив, що втрата була небойовою, а Юрій Сергєєв наклав на себе руки. Сталося самогубство в районі Золотого на Луганщині.

У той же час в мережі повідомили про ще трьох поранених в результаті бойових дій на Донбасі 1 січня.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...