Карають дуже жорстко: Продюсер "Танців із зірками" розповів про "драконівські" штрафи для учасників шоу (відео)

Продюсер розважальних шоу телеканалу "1+1" Володимир Завадюк розкрив секрети контрактів, які укладають з учасниками шоу "Танці з зірками". Він повідомив, що за невиконання умов контракту, учасники можуть бути оштрафовані, передають Патріоти України.

Контракти укладають з усіма учасниками шоу й основні заборони пов'язані зі станом танцюристів на паркеті. "Ці табу пов'язані з поведінкою на майданчику. Учасникам шоу треба приїжджати вчасно, не вживати спиртне, не вживати наркотики, виходити в здоровому стані на паркет", - розповів Завадюк в інтерв'ю для програми "Слава +", але на питання, чи були порушники – не відповів і сказав, що особисто нікого не ловив.

Він зізнався, що всі учасники отримують гонорари за свої виступи. Однак сума виплат у танцюристів різна. Одна знаменитість в цьому сезоні бере участь абсолютно безкоштовно, тільки заради піару. "У всіх різні домовленості з нами, різні умови. В кожному сезоні є зірки, які танцюють безкоштовно і в цьому сезоні теж. Навіть суперзірки танцюють безкоштовно в цьому сезоні. Вони просто розуміють, для чого їм це потрібно", - додав продюсер.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...