"Не забудьте загадати бажання": Російський репер Noize MC "порвав" жартом про смерть Путіна (відео)

Російський репер Noize MC вкотре продемонстрував свою антивоєнну позицію, пожартувавши про смерть кремлівського диктатора путіна, передають Патріоти України.

Зокрема, виконавець давав концерт Відні. Перед виконанням чергової пісні артист звернувся до аудиторії. Noize MC сказав, що під час того, як він співатиме композицію, треба загадувати бажання. Утім репер наголосив, що не треба його говорити в голос, а то дехто "не здохне". Noize MC мав на увазі кремлівського диктатора путіна, який розв'язав в Україні жахливу війну.

"Під час виконання наступної пісні, треба обов'язково загадати бажання. Тільки нікому його не розповідайте, а то не здохне", - сказав зі сцени репер.

Тим часом публіка оцінила жарт Noize MC гучними оваціями. Зазначимо, російський репер Noize MC відкрито засуджував війну на сході України, анексію Криму, а також повномасштабне російське вторгнення. Виконавець критикував дії влади Росії, за що його визнали "іноагентом". Також артист минулої весни разом з російською співачкою Монеточкою давав благодійні концерти, де збирав гроші на допомогу Україні.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...