Не забули про подарунки під подушку? ТОП-8 ідей, чим порадувати рідних

Напередодні Нового року всі діти, а іноді й дорослі, чекають ще одного свята - Дня святого Миколая. І якщо ви вже визначилися з подарунком на Новий рік, але все ще не знаєте, що покласти під подушку 19 грудня, то радимо поквапитися, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що, за переказами, в ніч з 18 на 19 грудня до дітей приходить святий Миколай, який весь рік спостерігав за їх поведінкою і вчинками. Слухняним він дарує подарунки і солодощі - кладе їх під подушку або у капці, а неслухняним залишає різку або не дарує подарунок зовсім. Що ж подарувати своїм рідним і близьким на День святого Миколая?

Солодощі

Ні для кого не секрет, що традиційним подарунком під подушку будуть солодощі. Цукерки, святкові набори з новорічною тематикою, зефір ручної роботи, імбирні пряники і фігурний шоколад люблять усі - і діти, і дорослі. Сьогодні ви можете як купити готовий подарунок в найближчому супермаркеті, так і замовити за власним бажанням і з оригінальним дизайном в інтернеті.

Враження

Для дорослих або для підлітків варіантом подарунка може стати сертифікат на той чи інший захід або в певне місце, наприклад, салон краси. Також це може бути квиток на концерт або в театр, кінна прогулянка або навіть стрибок з парашутом.

Фото: pixabay.com

Фотопазл

Оригінальним подарунком на святого Миколая може стати, наприклад, фотопазл із зображенням вашої родини, який ви зможете зібрати святковим вечером 19 грудня. Такому варіанту зрадіють як діти, так і дорослі.

Фото: pinterest.com

Річ із гравіюванням

Тим, хто любить все не таке, як у всіх, можна подарувати сувенір з гравіюванням. Наприклад, це може бути брелок з ім'ям, датою народження, знаком зодіаку та іншими даними того, кому ви збираєтеся зробити подарунок.

Фото: pinterest.com

Аксесуари

Якщо ви хочете порадувати чоловіка або бойфренда, можна подарувати йому шкіряну ключницю, гаманець або картхолдер. Якщо це подарунок для мами - варіантом може стати косметичка або сумочка-клатч. А доньці можна піднести рюкзак з її улюбленим казковим персонажем.

Фото: pinterest.com

Іграшки

Природно, для дітей-дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку найкращим подарунком стане іграшка. Це може бути як лялька або машинка, так і конструктор або набір для творчості.

Фото: pixabay.com

Біжутерія

В якості подарунка для коханої дівчини, дружини або дорослої доньки підійде незвична прикраса. Зовсім не обов'язково купувати золотий виріб з дорогоцінними каменями - в інтернеті можна знайти багато цікавих варіантів дорогої біжутерії. Це може бути кулон із зображенням домашнього улюбленця або кільце незвичайної форми.

Фото: pinterest.com

Набір для малювання

Тим, хто любить малювати або ж тим, хто тільки вчиться, можна подарувати набір під назвою "Картина за номерами". Вона являє собою полотно з намальованим силуетом, а кожен елемент малюнка на ній пронумерований. У наборі також йдуть фарби певного кольору, якими потрібно прикрасити картину.


Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...