Не забувайте про ремені безпеки! Водій вилетів через лобове скло: У Києві сталася жахлива ДТП, все потрапило на відео

У середу, 24 липня, в Києві на вулиці Академіка Заболотного зіткнулися два автомобілі: один з водіїв не пристебнувся ременем безпеки і вилетів з салону, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався близько 12:00. Зіткнулися автомобілі Mitsubishi та Audi. Водій Audi, який від удару вилетів з салону машини, отримав тілесні ушкодження. Водій іншого автомобіля не постраждав.

"Увагу варто звернути на те, що водій Mitsubishi був пристебнутий ременями безпеки, що і врятувало його від отримання травм, на відміну від іншого водія, який знехтував цим правилом дорожнього руху, в результаті чого і травмувався", - зазначають правоохоронці.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...