"Не залишиться ні тварин, ні рослинності": Найстрашніші передбачення Ванги для світу

31 січня, рівно 109 років тому народилася Ванга - сліпа болгарська жінка, якій приписують дар ясновидіння. Розмови про пророцтва Ванги не вщухають. Так, свого часу вона передбачила смерть Сталіна, аварію підводного човна "Курськ" і теракт 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку, передають Патріоти України.

Ванга (уроджена Вангелія Сурчева, після заміжжя – Гуштерова) народилася 31 січня 1911 року. Дівчинка втратила зір у віці 12 років, коли потрапила під ураган і була знайдена засипаною гілками і з забитими піском очима.

Про дар ясновидіння Ванги заговорили в роки Другої світової війни, коли по найближчих до її селища околицях пішов слух, що вона наділена надприродними здібностями і може визначити місцеперебування зниклих на війні людей, будь вони живі, чи місця їх загибелі і поховання.

За словами прихильників Ванги, сліпа жінка також була здатна визначати захворювання людей з великою точністю і передбачати їх подальшу долю. Вона часто направляла їх до цілителів або лікарів, які могли б допомогти, причому часто цих цілителів не знала і говорила про них так: у такому-то місті живе така-то людина.

У 1942 році відвідувачем Ванги став навіть болгарський цар Борис III (якому вона нібито особисто вказала дату й обставини його смерті). Кажуть, що був у неї й Адольф Гітлер, який, якщо вірити легенді, залишився дуже незадоволеним її пророцтвами. Жодних документальних підтверджень цієї зустрічі немає. У повоєнний час клієнтами Ванги були представники вищого партійного керівництва Болгарії, зокрема, Тодор Живков, а також Леонід Брежнєв.

Сьогодні багато хто ставиться зі скепсисом до Ванги та її прогнозів, до того ж посилює критику те, що їй в інтернеті і ЗМІ приписують багато з того, чого вона насправді не передбачала.

Однак відомо, що жінка передбачила такі події, як аварію в Мексиканській затоці в 2010 році, трагедію на підводному човні "Курськ" у 2001-му, теракт 11 вересня в Нью-Йорку.

"У Північній Америці трапиться велика катастрофа на воді, влаштована людиною. Вода у всьому океані стане чорною, її не можна буде пити. Зупиняться підводні течії, і вітри принесуть на всю землю спочатку страшенну спеку і пожежі, а потім сильні холоди", – описувала Ванга аварію в Мексиканській затоці. "В кінці століття, в серпні 1999 або 2000 року, Курськ піде під воду, і весь світ буде оплакувати його".

"Страх, страх! Брати американські впадуть, їх заклюють птиці залізні. Вовки завиють з куща і кров безневинна поллється рікою", – так передбачила Ванга влаштований літаками терористів вибух у вежах-близнюках у Нью-Йорку.

Як відомо, Ванга передбачила і свою смерть, а незадовго до своєї кончини провидиця повідомила, що Землю відвідують інопланетні кораблі з планети, яка звучить як "Вамфім", "третьої за рахунком від планети Земля", а інша цивілізація готує велику подію; зустріч же з цією цивілізацією станеться через 200 років.

"Світ переживе багато катаклізмів, сильних потрясінь. Зміниться сама свідомість людей. Настануть важкі часи. Люди розділяться за ознакою віри...", – ці слова також приписують Ванзі.

Варто зазначити, що пророцтва ясновидиці, які здійснилися, документально не підтверджені. Тому не можна виключати й того, що вони могли бути їй приписані заднім числом.

Ванга також нібито передбачала, що Третя світова війна почнеться в листопаді 2010 року, а закінчиться в жовтні 2014 року:

"2010 рік. Початок Світової війни. Війна почнеться в листопаді 2010 року і закінчиться в жовтні 2014 року. Розпочнеться як звичайна, потім буде застосовано спочатку ядерну, а потім і хімічну зброю. 2011 рік. У результаті випадіння радіоактивних осадів у Північній півкулі не залишиться ні тварин, ні рослинності. Потім мусульмани почнуть хімічну війну проти європейців, що залишилися в живих. 2014 рік. Більшість людей буде страждати від гнійників, раку шкіри й інших шкірних хвороб (наслідок хімічної війни). 2016 рік. Європа майже безлюдна".

Крім того, Ванга передбачала винахід ліків проти онкологічних захворювань, прискорення глобального потепління і перехід до нового джерела енергії. Однак, згідно зі свідоцтвом близьких друзів Ванги, вона ніколи не передбачала початку Третьої світової війни і подальший кінець світу.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...