Не заслуговують на увагу! Водії назвали найбільш ненадійні електромобілі


У сучасному світі неймовірно актуальним є питання екології й виробники автівок це прекрасно розуміють. Електроамобілі є гарною альтернативою бензиновим, але, як показує статистика, поки що транспортні засоби зі зниженими викидами поступаються якістю та надійністю, передають Патріоти України.

Експерти оприлюднили звіт Consumer Reports про надійність електричних автомобілів. Серед найгірших Chrysler Pacifica Plug-In Hybrid, Audi Q5 та Tesla Model 3.

Chrysler Pacifica Plug-In Hybrid – гібридний варіант фірмового мікроавтобуса Chrysler. Ця модель набрала всього 14 балів надійності зі 100 можливих. Нібито технологічний фургон не раз підводив водіїв на дорогах.

Власники повідомляли про низку проблем, починаючі від нетипових для автівки звуків, що свідчить про наявність механічних негараздів, закінчуючи навіть виходом трансмісії з ладу.

Audi Q5 – це з першого погляду розкішний гібридний позашляховик, однак він також показав себе з ненайкращого боку. В цього електромобіля не такий низький рейтинг, як в Chrysler Pacifica Plug-In Hybrid, але його надійність також оцінили значно нижче середнього.

Власники скаржилися на проблеми з двигуном, електричними системами та функціями комфорту, які начебто мають покращити загальне враження від кермування. Технологічний позашляховик занадто часто давав збій, через що він і опинився серед трійки найненадійніших.

Серед транспортних засобів, на які не варто витрачати кошти опинилася і Tesla Model 3. Попри те, що силові агрегати компанії в основному показали хороші результати, інші технологічні компоненти Tesla, підвели. Відверто розчарували прихильників електромобілів дефекти фарби, нещільне оздоблення та несправні інтерфейси Model 3.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...