Не заспокоїлась, поки не збила: Ворона напала в небі на безпілотник і стала зіркою мережі (відео)

В Австралії ворона напала на безпілотник, який знімав відео на морському узбережжі Сіднея. Кадри "битви" опублікував власник дрона, блогер Fabreezy в Instagram, передають Патріоти України.

Він керував пристроєм на землі. "В Австралії всі хочуть вбити тебе, навіть птахи", - підписав ролик чоловік, який набрав понад 4 тис. уподобань.

Блогер керував безпілотником за допомогою спеціальних окулярів, які дають можливість бачити політ "очима" дрона в режимі реального часу.

Імовірно, птаха вирішила, що дрон несе для неї загрозу. Тож почала його атакувати. Усі зусилля блогера відвести свій дрон від ворони виявилися марними. Птаха продовжувала клювати апарат і хапати його лапами. Заспокоїлася, тільки коли збила безпілотник на землю.

Напади ворон на безпілотники непоодинокі. Власники таких пристроїв навіть знімають інструкції, як уникнути пошкодження свого апарату під час воронячої атаки. Нападають птахи й на людей. Буває, що цілими зграями.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...