"Не застеляю постіль, не прибираю, не перу і не оплачую їжу": Жінка похвалилася, що безкоштовно мешкає на круїзних лайнерах

Жінка похизувалася, що безкоштовно подорожує морями на круїзному лайнері як "дружина на борту". Про це пише Newsweek, передають Патріоти України.

42-річна колишня директорка круїзу Крістін Кестелоо з Вліссінгена, Нідерланди веде такий спосіб життя від 2012 року. Чоловік Кестелоо – головний інженер круїзної компанії Holland America Line, керує інженерним відділом.

"2020 року я припинила працювати на круїзних лініях і почала працювати на себе, – сказала вона. – Отже, 2021 року я почала плавати як дружина на борту з чоловіком, і ми перебуваємо на кораблі три місяці, а потім на три місяці залишаємо лайнер".

Останнім круїзним лайнером, на якому вона жила останні три місяці, було судно Koningsdam. "Я не застеляю постіль, не прибираю, не перу і не оплачую їжу та звичайні побутові послуги", – поділилася вона.

Хоча їжа на борту безкоштовна, вона сплачує 50 відсотків вартості газованих та інших напоїв. Вона також отримує знижки на доступ до Інтернету, а також у магазинах і спа-центрах корабля.

Як дружина на борту, вона отримує доступ до приміщень для екіпажу, зокрема бару та тренажерної зали. Їй також можна користуватися всіма зручностями для гостей, наприклад, басейном. Проте вона обов'язково має поступатися своїм місцем кожного разу, коли гість очікує доступу.

Кестелоо каже, що вона може робити "майже все", що можуть робити і гості, і команда, за винятком декількох речей, як-от азартні ігри.

Жінка не може "грати щосили, поки не виграє" в ігрових автоматах у зонах казино, "бо це мало б дивний вигляд", якби вона, як дружина головного інженера штабу, "зірвала великий джекпот".

Кестелоо також не може зійти з корабля одночасно з іншими гостями. Вона пояснила, що коли круїзний лайнер пришвартовується, члени екіпажу зазвичай можуть покинути корабель приблизно через годину після того, як це зроблять гості.

Крістін сказала, що "найбожевільніший" інцидент, свідком якого вона стала на кораблі, стався у березні 2020 року, коли вона працювала директоркою круїзу. Це був момент, коли стало відомо, що в усьому світі практично все закривається через пандемію COVID-19.

Вона пригадала: "У той момент я побачила, як змінилися особистості понад 2500 гостей, і я побачила, хто може дотримуватися вказівок, а інші ні. Чутки на круїзних лайнерах поширювалися дуже швидко між гостями... Тими, хто вірить у всі змови. Я гадки не мала, що від того дня ми будемо плисти понад рік без гостей на кораблі, а я буду на борту 55 днів, не маючи можливості просто зійти у моїй країні, у Сполучених Штатах Америки".

Вона додала, що на борту було всього восьмеро американців, але їм не дозволили зійти з корабля, коли він пришвартувався в Лос-Анджелесі. "Саме тоді я дізналася, що хоча у мене є паспорт США, насамперед я була морячкою".

Останні три місяці Кестелоо провела на круїзному лайнері на Алясці. "Я люблю Аляску, але до кінця трьох місяців я була готова змінити обстановку. Мені подобається бути в дорозі, мені подобається бути в новому місці щодня, і мені подобається бути в русі. Мені всього 42 роки, і я маю ще декілька місць, які я б хотіла побачити. Хоча до 42 років я відвідала 108 країн. На цьому етапі мого життя я хочу бути на суші та на морі, але в майбутньому я бачу, що у свої 60 років я буду лише на суші", – сказала вона.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...