Не завжди були друзями: Арнольд Шварценеггер розповів про суперництво зі Сільвестром Сталлоне

Арнольд Шварценеггер та Сильвестр Сталлоне

Арнольд Шварценеггер зізнався, що на початку акторської кар'єри змагався із зіркою бойовиків Сильвестром Сталлоне. Про це він розповів на шоу Грема Нортона, пише New York Post.

"Ми були суперниками в кіно й довели конкуренцію до крайності. У кожного з нас мало бути найкраще тіло, нам потрібно було "вбивати" більше людей у наших фільмах, і нам потрібно було мати найпотужнішу зброю", - пояснив він.

Колишній Губернатор штату Каліфорнія також додав, що в один момент їхнє суперництво вийшло з-під контролю, але пізніше їм таки вдалося вирішити всі непорозуміння:

"Коли ми обоє вклали гроші в Планету Голлівуд, ми почали разом літати по всьому світу, щоб просувати її, та стали фантастичними друзями", - підсумував Шварценеггер.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...