Не Зеленським єдиним: У мережі показали 10-річного Януковича з Закарпаття (фото)

На Закарпатті в селі Середнє в сім'ї ромської національності живе хлопчик на ім'я Янукович. Його фотографії опублікували в Facebook журналісти "Суспільне Закарпаття". Зараз дитина ходить у 4-й клас і любить грати в футбо, передають Патріоти України.

Хлопчик народився 10 грудня 2009 року. Як зізналася мама, в родині дуже хотіли перемоги Віктора Януковича на виборах в січні 2010 року, тому і дали своєму новонародженому сину таке незвичайне ім'я.

Хлопчик швидко став зіркою, в село майже щодня приїжджали журналісти. Сам Віктор Янукович за весь термін свого президентства до свого тезки так жодного разу і не навідався, хоч на це дуже сподівалися батьки хлопчика. Дитина стверджує, що міняти ім'я не збирається, їй подобається бути Януковичем.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...