Не зійшлись характерами: У Кривому Розі чоловік викинув жінку з балкону, - ЗМІ

Примітно, що скандальна парочка не вперше світиться у таких пригодах, і ця жінка не вперше дивом уникає смерті від рук "коханого"

Житель Кривого Рогу викинув жінку з балкона - ЗМІ

У Кривому Розі ввечері в суботу, 5 червня, з балкона третього поверху багатоквартирного будинку впала жінка. Її з житлового приміщення викинув співмешканець. Як стверджують сусіди, обидва були п'яними, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання Первый городской.

50-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння повернувся додому і намагався докричатися до своєї 37-річної співмешканки. Жінка з'явилася пізніше. Вона була також нетверезою. Пара піднялася в квартиру і сусіди чули крики і звуки бійки. Все це тривало близько години.

Потім чоловік викинув співмешканку з балкона. Жінка розбила голову, але залишалася при свідомості. Очевидці викликали швидку і поліцію. Постраждалу відвезли в лікарню. Чоловіка затримали.

З'ясувалося, що раніше ця сім'я вже також потрапляла в інциденти. Так, у квітні під час застілля чоловік підстрелив свою співмешканку.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...