"Не зможу пережити": Жінка, яка перенесла коронавірус, розповіла про смерть сусідки у палаті (фото)

Молода мама з Великобританії Хелен Дакер, яка потрапила в лікарню міста Болтон з коронавірусом, розповіла про хворобу і жахи, побачені в медустанові. Жінка стала свідком смертей інших пацієнтів з аналогічним діагнозом, передають Патріоти України.

Дакер провела більше тижня в лікарні. Лікарі побоювалися за її життя, але пацієнтці вдалося перемогти хворобу. "Шлях до одужання буде довгим, і я два місяці не зможу приймати імунодепресанти від хвороби Крона і ревматоїдного артриту, на які я хворію. Тому є побоювання, що ці захворювання можуть загостритися", – розповіла вона.

Британка розповіла, що перебування в лікарні завдало їй психологічної травми: "Те, що я пережила і що я бачила в лікарні, я не думаю, що коли-небудь впораюся, переживу це. Я фізично в порядку. Подумки я не могла залишатися там ні секунди довше".

Жінка на власні очі бачила, як померла її сусідка у палаті. "Вона була в ліжку навпроти мене. Відвідувачів не пускали – і тому навколо її ліжка не було родини, коли вона йшла. Медсестри так дбали і були так засмучені. Я ніколи раніше не бачила, як хтось помирає. Я спостерігала, як людина навпроти програла свою битву. На щастя, я не бачила останнього подиху", – поділилася пацієнтка.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....