Не знаєте, як скинути 3 кг за 7 днів? Ця експрес-дієта забезпечить швидкий результат

Ця дієта чудово підійде для тих, хто терпіти не може дієти! Хочеш дізнатися чому? Та тому, що продукти можна вибирати самому і їсти в необмеженій кількості. Єдина умова – колір! Щодня на твоєму столі мають бути натуральні продукти певного кольору, зазначають Патріоти України.

Незважаючи на те, що кольорова дієта не накладає жорстких обмежень у харчуванні, варто уникати у вживанні жирного, смаженого, фастфуду та простих вуглеводів.

Як схуднути за 7 днів

День перший: білий

В цей день потрібно їсти продукти білого кольору: кефір, капусту, знежирений сир, молоко. Деякі продукти білого кольору містять багато вуглеводів: з ними потрібно бути особливо обережним і не їсти.

День другий: жовтий

Меню має складатися з яєчних жовтків, кукурудзи, сиру, меду, кабачків. Жовті продукти містять велику кількість вітаміну С. Він активізує роботу ендокринних залоз, а також є сильним антиоксидантом.

День третій: червоний

На третій день продукти на твоєму столі мають бути червоного кольору. Можна їсти відварену яловичину, буряк, помідори, червону смородину, червоний перець, малину. Червоні фрукти та овочі містять пігментні речовини – антоціани. Ці пігменти є антиоксидантами, які сприяють оновленню клітин та омолодженню шкіри.

День четвертий: фіолетовий

Як ви вже здогадалися, продукти цього дня потрібно їсти фіолетові. Це баклажани, синій виноград, фіолетовий базилік, сливи, чорна смородина та ожина.

День п'ятий: зелений

Запасіться зеленими продуктами: яблуками, броколі, листям салату, огірками, ківі, брюссельською капустою, щавлем, шпинатом. У зелених овочах міститься велика кількість калію та магнію, що важливо для серцево-судинної системи.

День шостий: помаранчевий

На твоєму столі мають бути продукти оранжевого кольору: морква, гарбуз, апельсини, мандарини, червона риба, абрикоси, персики, хурма. Продукти цього кольору містять каротин, який благотворно впливає на стан шкіри та волосся.

День сьомий: прозорий

Це день відпочинку та розвантаження: можна пити лише воду.

Під час такого збалансованого харчування розвантажується печінка, відпочиває шлунок, нормалізується рівень цукру в крові.

На жаль, ця дієта протипоказана людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, хронічними захворюваннями печінки або нирок. Здоров'я тобі та стрункості! Не забудь розповісти друзям про цю статтю.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...