"Не знаю, чи маю право про це говорити": Камалія зізналася, чи звертався до неї за допомогою Зеленський

Українська співачка Камалія дала інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому розповіла, чи звертався до неї президент Володимир Зеленський за допомогою, передають Патріоти України.

Спочатку Камалія не хотіла про це говорити, бо не знала, чи можна розкривати такі подробиці. Але вона таки зважилася і сказала, що таки так, Зеленський звертався до неї, але не особисто. "Я не знаю, чи можна це говорити. Він звертається не особисто, телефонують його люди", - розповіла співачка.

Також вона додала, що зараз займається волонтерською діяльністю. Вона допомагає українським біженцям, які були змушені залишити свої будинки через війну в Україні.

Більш того, її чоловік зробив їй подарунок на 45-річчя, профінансувавши будівництво житла для українських біженців. Він витратив понад мільйон євро на місце, де зможуть розміститися 750 сімей.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...