"Не знаю, чи замах це": Під Кропивницьким пролунав вибух у кімнаті, де знаходився президент ФК "Інгулець"

У селищі Петрове Кіровоградської області вибухнула граната. У момент НП в кімнаті знаходився президент футбольного клубу "Інгулець" Олександр Поворознюк. Про це повідомили на сторінці групи "ЗМІ Нашої громади" в Facebook, передають Патріоти України.

Є постраждалі. Інформацію про вибух Поворознюк підтвердив в виданню Tribuna.com. "Не знаю, чи замах це, але бомба вибухнула в кімнаті, де ми були втрьох", - сказав він. "Кіровоградська Правда" повідомляє, що вибух стався не в офісі ФК, а зустріч не була пов’язана з футболом. Поворознюк не постраждав, а його партнер по бізнесу отримав поранення руки.

"Аж ніяк не здивований. Він там з калашами роз'їжджає, розповідає, як ламати ноги футболістам буде", "Нічого дивного. У них там то перестрілки з рейдерами були, то люки. Автомат у нього в машині ж теж не просто так явно. Цілком логічний розвиток подій", "Якщо постійно тягати з собою арсенал вибухових матеріалів, рано чи пізно, щось то вибухне", - пишуть коментатори.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...