"Не знаю нічого більш огидного": Топ-чиновник Росії обізвав мешканців СРСР

За словами Анатолія Чубайса, все життя в СРСР було побудовано на брехні, і це розуміли всі, крім "декількох тисяч ідіотів".

Анатолій Чубайс. Фото: ТАСС.

Глава російської компанії "Роснано" Анатолій Чубайс назвав жителів Радянського Союзу ледарями і ідіотами, передають Патріоти України.

Як пише РИА "Новости", таку заяву він зробив в документальному фільмі Олексія Пивоварова "Загибель імперії". За словами Чубайса, все життя в СРСР було побудовано на брехні, і це розуміли всі, крім "декількох тисяч ідіотів". "Нехай працює залізна пила, не для роботи мене мама народила", – описав Чубайс своє бачення на ставлення радянських людей до праці.

На думку Чубайса, все почалося з селянства. "Знаю там, в Ленінграді, в автобусі два хлопця: "Як справи?" – "Та нічого, працюю, 140 рублів отримую". – "Ну і дурень! Я 110 отримую, і робити нічого не треба". Це клас! Це суть радянської людини, це суть радянської влади. Працює ідіот", – вважає Чубайс.

Він підкреслив, що звинувачує в ситуації, що склалася керівництво СРСР. "У моєму житті нічого гидкішого, ніж пізня радянська влада, не траплялося", – заявив глава "Роснано".


"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...