"Не знала, куди бігти, бо прилетіло поряд": Літня киянка зі сльозами на очах розповіла, як пережила ракетну атаку росіян (відео)

Російський ракетний удар дуже налякав літніх киян. Зокрема, одна з пенсіонерок розповіла, як відреагувала на дії окупантів. Про це повідомляють Novyny.live, передають Патріоти України.

"Це дуже страшно. Не знаєш, куди бігти, що брати. На щастя, жінка та її песик не постраждали. Однак, як каже пані, було дуже моторошно, адже "прилетіло" поряд" , - зазначено у повідомленні.

Як відомо, внаслідок ракетної атаки росіян в Києві зруйнована Академія імені Михайла Бойчука, а кількість постраждалих збільшилася до 7 осіб. "Семеро постраждалих у Печерському районі. Двоє з них госпіталізовані. Іншим медики надали допомогу на місці. Рятувальники продовжують розбирати завали. Поруч зі зруйнованим приміщенням державного учбового закладу знаходиться гуртожиток, де було чимало людей. На щастя, там руйнувань немає і ніхто не постраждав", - повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Втік зі служби, ще й вихвалявся цим: ДБР затримало дезертира з Франківщини

четвер, 9 травень 2024, 17:28

Правоохоронці затримали військовослужбовця, який вихвалявся, що не повернеться на службу та підбурював до втечі інших військових.Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передає "Еспресо.Захід". Фігурант проходив службу в одній з військових ча...

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...