Не "зрослося": На Хмельниччині представника господарського суду упіймали на мільйонному хабарі, - СБУ

Співробітники СБУ викрили в Хмельницькій області арбітражного керуючого на вимаганні хабара, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр СБУ.

Чиновник, залучаючи до угоди директора підконтрольного збанкрутілого агропідприємства, вимагав 1 мільйон гривень від керівника приватної структури. У таку суму зловмисники оцінили нове укладання з комерсантом раніше розірваних арбітражним керуючим договорів з підприємством-банкрутом і нестворення перешкод при веденні ним сільськогосподарської діяльності.

Правоохоронці затримали зловмисників у робочому кабінеті арбітражного керуючого під час одержання першої частини хабара в сумі півмільйона гривень. Зараз вирішується питання про оголошення затриманим підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 Кримінального кодексу України.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...