Не зрозуміла мистецтва: У Німеччині прибиральниця змила інсталляцію за 800 тисяч євро

Твір мистецтва під назвою "Коли починає капати зі стелі" вже неможливо відновити в його первісному вигляді, заявив представник міської адміністрації, передають Патріоти України.

Інсталяція являє собою башточку з дерев'яних дощок у людський зріст, під якою стоїть таця з патиною. За допомогою патини художник хотів зобразити осад, що залишився після того, як накрапуюча зі стелі вода висохла.

Прибиральниця, вирішивши, що бруд у таці зайвий, вичистила його від патини. Представник міської адміністрації відзначив, що прибиральницям в музеї заборонили підходити до творів мистецтва під час роботи ближче, ніж на 20 сантиметрів. Інсталяція була застрахована на 800 тисяч євро. Чи довелося прибиральниці відповідати за цей інцидент, не повідомляється.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...