Не зупиниться: В університеті Міннесоти зробили лякаючий прогноз щодо COVID-19

Пандемія коронавірусу може тривати два роки. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на дослідження Центру з вивчення інфекційних захворювань при Університеті Міннесоти (США), передають Патріоти України.

Захворювання не вдасться взяти під контроль, поки не перехворіє приблизно дві третини населення Землі, вважають експерти. На думку фахівців, COVID-19 складніше контролювати, оскільки у деяких людей немає симптомів, але вони можуть заразити когось іншого. Вони вважають, що коронавірус може поширюватися хвилями, які можуть виникати і після 2022 року.

У зв'язку з цим влада повинна повідомляти людям, що вони повинні бути готові до нових спалахів протягом наступних двох років, йдеться в доповіді. За даними Університету Джонса Хопкінса, число хворих COVID-19 у світі перевищило 3,2 млн.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...