Не зупинився: В Одесі водій "покатав" на капоті співробітника ТЦК - травмований військовий дав покази

Вранці 24 липня 2024 року в Хаджибейському районі Одеси стався інцидент: чоловік кілька сотень метрів провіз співробітника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки на капоті, передають Патріоти України.

В ТЦК та СП стверджують, що на законні вимоги спільної групи оповіщення їхніх військовослужбовців і представників Національної поліції надати документи, що підтверджують особистість та військово-облікові документи, водій транспортного засобу продовжив рух.

На оприлюдненому відео, водій автомобіля, та його супутниця в свою чергу кажуть, що військовий нібито погрожував їм зброєю.

В ТЦК та СП заявили, що в результаті інциденту їхній військовослужбовець отримав травми. Потерпілий вже надав свідчення.

"Керівництво Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки контролює цю ситуацію. Таке жахливе ставлення до захисників, які втратили здоров’я на передовій, є неприпустимим!

Особи, які здійснюють протиправні дії стосовно українських військових, обов'язково будуть притягнуті до відповідальності згідно з законодавством України".

В Україні податкова запланувала перевірки ФОПів та іншого бізнесу до кінця року: Де буде найбільше

середа, 24 липень 2024, 19:15

Державна податкова служба (ДПС) України запланувала на 2024 рік понад 3,3 тис. перевірок компаній та фізосіб-підприємців (ФОП). Згідно з відкритими даними, перевірки цього року слід очікувати 2450 компаніям і 915 ФОПам. Найактивніше перевірятимуть бізн...

""Є кількісні показники, які треба виконувати": У ТЦК назвали причину примусової мобілізації та пообіцяли призвати не всіх українців

середа, 24 липень 2024, 18:50

Той факт, що деяких українських військовозобов'язаних чоловіків примусово доправляють до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП), є наслідком ігнорування вимог закону про мобілізацію. Таку думку озвучив газеті "Вечірній...