Незважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

Іванна Сахно

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй доведеться віддати Netflix 50% свого заробітку з іншого серіалу.

"Я вам скажу, що зараз у Голлівуді все менше представляють росіян. У мене траплялися моменти, коли я була приєднана до серіалу Netflix під час COVID. Це роль росіянки. Це була роль американки, але в неї бекграунд із Радянського Союзу. На той момент це була моя одна з перших головних ролей у великому серіалі Netflix", - розповіла Іванна Сахно.

Вона додала, що через пандемію зйомки серіалу так і не розпочалися, але вона вирішила не чекати на їхнє відновлення й одразу ж відмовилася від роботи після того, як Росія напала на її рідну Україну.

"У мене були трохи проблеми. Я не можу офіційно про це говорити, я їм винна досі. Наступну роботу, яку я з Netflix роблю, я їм винна 50% своєї зарплати", - додала акторка.

Чим відома Іванна Сахно

Іванна Сахно - українська та американська акторка, відома своїми ролями в ситкомі "Леся+Рома" (2005-2008), біографічній стрічці "Іван Сила" (2013), блокбастері "Тихоокеанський рубіж: Повстання" (2018), екшн-комедії "Шпигун, який мене кинув" (2018) і телесеріалі "Асока" (2023).

Попри те, що Сахно з 2013 року живе і працює у США, вона має проукраїнські погляди. Зокрема, 2014 року під час Революції гідності разом з українською діаспорою Лос-Анджелеса Сахно виходила на мітинги на підтримку України.

У 2022 році виступила з критикою і засудженням російського військового вторгнення в Україну. У травні 2023 року стала одним з амбасадорів нового напряму "Освіта і наука" проєкту United24.


Не зможуть нічого вдіяти? У чому проблема рішення МЗС щодо обмежень для українських чоловіків за кордоном

субота, 27 квітень 2024, 8:30

Від 23 квітня 2024 року консульства України за кордоном за вказівкою Міністерства закордонних справ припинили надавати консульські послуги українським чоловікам (від 18 до 60 років), а підрозділи ДП "Документ" за кордоном взагалі припинили обслуговуван...

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...