Незважаючи на протести громадськості: Кримнашист Баста виступив з концертом у Києві

Російський репер Баста (Василь Вакуленко) дав концерт в Києві. Артист виступив в StereoPlaza, навіть попри протести активістів, що зібралися біля входу концерт-холу. Під час концерту в Києві зібралося чимало шанувальників репера. Зала була переповнений людьми, зазначають Патріоти України.

Справа в тому, що пана Вакуленка, виключили з переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці і тепер він може вільно приїжджати до України.

"31 серпня 2020 року до Міністерства культури та інформаційної політики надійшов лист Служби безпеки України щодо зняття заборони в’їзду на територію України та виключення з Переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, громадянина РФ Василя Вакуленка (відомого під псевдонімом "Баста").

Тобто за поданням СБУ відповідним наказом МКІП від 16 вересня Василя Вакуленка було виключено з переліку", - повідомила пресслужба Міністерства культури і інформаційної політики.

Відзначається, що процедура здійснюється автоматично, а міністерство оприлюднює і оновлює перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці на підставі звернень РНБО, Служби безпеки, Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

У вересні 2017 року СБУ заборонила реперу в'їжджати в Україну через концерти в окупованому Криму.

У 2018 році Мінкульт вніс його до списку осіб, які загрожують нацбезпеці України.

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...