Небайдужі люди допомогли: У Чернівцях затримали матір, яка викинула труп дитини в валізі (фото)

Матір'ю її назвати важко...

Ганна Пилявська. Фото: соцмережі.

У Чернівецькій області знайшли жінку, яка в червні викинула труп свого трирічного сина на звалище в валізі. Про це в п'ятницю, 2 серпня, повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін у Facebook, передають Патріоти України.

"Завдяки допомозі звичайних громадян тільки сьогодні, через місяць після смерті дитини, була знайдена ця жінка, яка свою рідну дитину, трирічного малюка, викинула, як непотрібне сміття, у валізі. Матір'ю її назвати не можу", – написав він.

Нагадаємо, Ганну Пилявську зафіксували камери, коли вона викинула валізу зі своєю дитиною на звалище. Жінка переїхала до Чернівців за місяць до трагедії, ніде не працювала і за дитиною не стежила. Часто годувати малюка доводилося людям, що жили у сусідніх будинках.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...