Небезпечна розкіш? Трирічний хлопчик шокував майстерним дрифтом на Ferrari (відео)

У Туреччині трирічний син мотогонщика Кенана Софуоглу шокував, як їздить на спортивному авто, передають Патріоти України.

Зейн сів за кермо Ferrari SF90 свого батька та показав майстерклас на гоночній трасі. Відповідне відео з'явилося на сторінці малюка в Instagram.

Оскільки хлопчик ще маленький і не дістає до педалей, його тато модифікував їх та додав сидіння-бустер. Він почав вчитися їздити на машині та мотоциклі у два роки.

Техніка Зейна за кермом приголомшлива: плавні рухи, ідеальне проходження поворотів траси без жодної подряпини. Також хлопчик шокував дрифтом.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...