​Небезпечна забавка: В Одесі суд покарав лівійця, який на електросамокаті збив велосипедиста

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а велосипедист – легкі тілесні пошкодження. Приморський районний суд Одеси 10 серпня оштрафував на 850 грн громадянина Лівії за порушення правил дорожнього руху, зазначають Патріоти України.

За даними адмінпротоколу, 8 липня о 10 год. 40 хв., лівієць, керуючи електросамокатом в Одесі по Французькому бульвару, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв зіткнення з велосипедистом. У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а велосипедист – легкі тілесні пошкодження.

Таким чином, іноземець порушив правила дорожнього руху, а саме не дотримався безпечної дистанції та безпечного інтервалу.

Під час судового засідання громадянин Лівії повністю визнав провину.

Окрім штрафу, порушник заплатить 454 грн судового збору.

Раніше у Запоріжжі водійку електросамоката оштрафували на 127 тисяч гривень за наїзд на пішохода на тротуарі. Суд визнав електросамокат транспортним засобом, який призначено для перевезення людей і (або) багажу, із встановленим на ньому спеціальним обладнанням чи механізмами. Водночас, Правила дорожнього руху забороняють їздити транспортним засобам по тротуарах і пішохідних доріжках.

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...