Небезпечні ігри: У Мелітополі школярки по черзі випробовували лід водойми на міцність і провалилися (відео)

У Мелітополі в міському парку дівчатка-підлітки вирішили випробувати на міцність лід на ставку, і в підсумку обидві впали у воду. Від загрози більш серйозних наслідків безтурботних школярок врятувала невелика глибина водойми. Про це повідомляє місцеве видання "РІА Мелітополь", передають Патріоти України.

Сам інцидент потрапив на камеру спостереження в парку минулої неділі. На кадрах видно, що спочатку одна дівчинка стала на лід і випробовувала його на міцність. Коли кірка льоду зламалася і підліток опинився у воді, їй на допомогу поспішили подружки, і витягли абсолютно промоклу експериментаторку зі ставка.

І тут інша школярка, на очах у якої тільки що з води витягали подружку, раптом вирішила повторити такий досвід. Вона зробила кілька проб... і через кілька секунд теж опинилася в холодній воді з головою. Інші дівчатка тут же витягли зі ставка і її.

"Сподіваємося, батьки обох підлітків провели "серед них" роз'яснювальну бесіду про шкоду зимових купань. Звертаємося і до батьків тих, хто теж не проти ризикнути. Поясніть дітям на чужому прикладі, чим закінчуються подібні ігри", - висловлюється в публікації.


Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...