Небезпечні очеретяні комарі і ще багато чого: Туристи поскаржилися на нові неприємності пляжного відпочинку в Україні (фото, відео)

Курортний сезон 2021 в Україні розчарував багатьох туристів. Медузи, морські блохи, несприятлива погода й захмарні ціни змушують українців дедалі частіше їхати в тур за кордоном. Деякі відпочивальники натрапили на шахраїв, які брали передоплату за житло, повідомляють Патріоти України.

У курортній Кирилівці на Азовському узбережжі туристи скаржаться на медуз. 28 червня на пляжі вони побачили кілька десятків мертвих медуз.

В Азовському морі з'явилися медузи.

На центральному пляжі в розпал сезону небагато туристів, здебільшого люди відпочивають із дітьми.

Тревел-блогери показали на Youtube-каналі спокійне і прозоре Азовське море, а також медуз у Кирилівці.

Шахраї беруть передоплату за житло, а після приїзду на курорт виявляється, що такої адреси та пансіонату не існує. Мешканці Кирилівки застерігають туристів: потрібно уважно читати оголошення про оренду і звертатися лише до перевірених власників. Варто дізнаватися про деталі та просити додаткові фото гостьового будиночка.

У курортному селищі Приморський Посад у Запорізькій області туристи скаржаться на морських бліх, які кусають і створюють дискомфорт.

Люди все ж купаються в морі й не звертають уваги на шкідників. Проте після укусів бліх з'являється свербіння, а в деяких випадках алергія.

На курорті в Затоці на Чорноморському узбережжі з'явилися зграї величезних комарів. Відомо, що очеретяний комар може розповсюджувати різні інфекції, зокрема й малярію.

В Затоці туристів атакують комарі


В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...