Небезпечніші за Єллоустон: Вчені попередили про загрозу низки землетрусів

Під річкою Міссісіпі у США в тектонічній плиті є слабке місце, вкрите безліччю дрібних тріщин.

Під Міссісіпі причаїлася небезпека. Фото: myplanet.com.ua.

Дослідники попереджають, що на території США, на півдні Середнього Заходу, де немає жодного вулкану, може як і кілька століть тому виникнути "геологічна аномалія" у вигляді серії землетрусів. Про це повідомляє портал "Планета новости", передають Патріоти України.

За історичними свідченнями, тоді в землі з'являлися величезні тріщини, в них провалилася велика кількість людей, які загинули. Згідно хроніці, в штаті Теннесі, на місці однієї з тріщин, утворилося глибоке озеро, яке існує і сьогодні. Також є інформація про те, що під час кожного з землетрусів, люди чули звук, який нагадував грім. Також є свідчення, що в небі помічали страшні хмари, потім виник густий туман з неприємним запахом, який дуже нагадував смог, а коли туман опустився низько, стало дуже складно дихати.

Згідно з основною версією вчених, землетруси сталися через те, що під річкою Міссісіпі у тектонічній плиті є слабке місце, вкрите безліччю дрібних тріщин. Експерти додали, що даний регіон є "сейсмологічно небезпечним" і в будь-який момент ця "слабка зона" може не витримати і спровокувати низку сильних землетрусів.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...