
Про це свідчать дані дослідження, проведеного у 195 країнах і опублікованого у журналі The Lancet, передають Патріоти України.
Вчені проаналізували дані з 1997 по 2017 рік і з'ясували, що через пов'язані зі шкідливою їжею хвороби (серед них – серцево-судинні захворювання та діабет II типу) в середньому помирають 10 мільйонів людей на рік.
За словами дослідників, основними чинниками смертельних захворювань є високий рівень споживання занадто солодкої і дуже солоної їжі, низьке споживання цільних зерен, овочів та фруктів. Зокрема, у 2017 році через неправильне харчування померли 11 мільйонів людей.
Крім того, встановлено, що навіть тютюнопаління є причиною меншої кількості смертей.
7 грудня у Чернігові засудили місцевого блогера, відомого в мережі як “Звичайний хлопець”, до п’яти років ув’язнення за публікацію відео, у яких він закликав до насильства щодо працівників ТЦК та поширював висловлювання, що розпалювали ворожнечу. Про ц...
У Харкові судили чоловіка, який кидав цеглу у військових ТЦК, погрожував їм ножем і нецензурно лаявся. За даними слідства, внаслідок удару цеглиною один із військовослужбовців зазнав легкого тілесного ушкодження. Про це Суспільне Харків стало відомо з ...