
Про це свідчать дані дослідження, проведеного у 195 країнах і опублікованого у журналі The Lancet, передають Патріоти України.
Вчені проаналізували дані з 1997 по 2017 рік і з'ясували, що через пов'язані зі шкідливою їжею хвороби (серед них – серцево-судинні захворювання та діабет II типу) в середньому помирають 10 мільйонів людей на рік.
За словами дослідників, основними чинниками смертельних захворювань є високий рівень споживання занадто солодкої і дуже солоної їжі, низьке споживання цільних зерен, овочів та фруктів. Зокрема, у 2017 році через неправильне харчування померли 11 мільйонів людей.
Крім того, встановлено, що навіть тютюнопаління є причиною меншої кількості смертей.
У канадському банківському сховищі після понад 100 років зберігання відкрили валізу з королівськими коштовностями родини Габсбургів, які десятиліттями вважалися втраченими назавжди. Серед знахідок – легендарний світло-жовтий діамант вагою майже унцію, ...
Піхотинці ЗСУ з позивними Барс і К2 повернулися з позиції в районі міста Костянтинівка у Донецькій області, де вони протягом 130 днів тримали оборону. Про це повідомляє у вівторок, 23 грудня, 93-тя окрема механізована бригада Холодний Яр, передають Пат...