
Про це свідчать дані дослідження, проведеного у 195 країнах і опублікованого у журналі The Lancet, передають Патріоти України.
Вчені проаналізували дані з 1997 по 2017 рік і з'ясували, що через пов'язані зі шкідливою їжею хвороби (серед них – серцево-судинні захворювання та діабет II типу) в середньому помирають 10 мільйонів людей на рік.
За словами дослідників, основними чинниками смертельних захворювань є високий рівень споживання занадто солодкої і дуже солоної їжі, низьке споживання цільних зерен, овочів та фруктів. Зокрема, у 2017 році через неправильне харчування померли 11 мільйонів людей.
Крім того, встановлено, що навіть тютюнопаління є причиною меншої кількості смертей.
На Київщині 56-річний місцевий мешканець під час збирання грибів натрапив на пістолет. Чоловік вирішив не приховувати знахідку, а офіційно задекларував її у поліції, скориставшись правом на легалізацію зброї. Про це повідомляють Патріоти України із пос...
На Київщині створять реабілітаційний центр для звільнених із російського полону, а також родин військовополонених і безвісти зниклих Захисників. Заклад працюватиме на базі санаторію «Жовтень» у Конча-Заспі та надаватиме комплексну психологічну, медичну...