Небезпечний клієнт: У Києві пасажир таксі намагався викрасти авто водія (фото)

У Києві пасажир таксі намагався викрасти викрасти автомобіль водія. У чоловіків виник конфлікт під час оплати послуг. Під час сварки водій вийшов із авто, залишивши ключ у замку, чим скористався зловмисник. Про це повідомили в поліції Києва, передають Патріоти України.

Однак водій встиг заглушити двигун і зателефонувати на линию 102. Порушник втік із сумкою потерпілого, де знаходились документи та гроші.

Патрульні протягом 30 хвилин відшукали ймовірного підозрюваного. Слідчі затримали зловмисника. Ним виявився раніше не судимий місцевий мешканець, 1988 року народження. Він був напідпитку.

За крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану та незаконне заволодіння транспортним засобом чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...