Небезпечний відпочинок: Лавина накрила будиночки з людьми на гірськолижному курорті в РФ (фото)

У Красноярському краї зійшла лавина. Інцидент стався на гірськолижній базі «Гора Окрема» в районі Талнах міста Норильська. За попередніми даними, під снігом можуть знаходитися п'ять осіб, серед яких двоє дітей. Про це повідомило джерело Telegram-ресурсу Mash, передають Патріоти України.
У свою чергу Life поінформував, що лавина накрила шість будинків, розташованих в районі траси. Три з них виявилися сильно зруйновані, але одна сім'я зуміла вибратися самостійно. Фото і відео з місця події показав телеканал 360tv.ru.

На засипаній снігом базі врятували сім'ю з двома дітьми. Вони провели в заблокованому будиночку більше години. За попередньою інформацією, їх життю нічого не загрожує. За даними ГУ МНС, люди могли перебувати тільки в одному з будиночків, проте рятувальники разом з місцевими жителями продовжують копати - в темряві і в заметіль.


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...