Небезпека для всього живого? Через удар РФ по ДніпроГЕС стався витік нафтопродуктів

Масований обстріл ЗС РФ призвів до витоку нафтопродуктів у Дніпро. Деталями 22 березня поділилася пресслужба Державної екологічної інспекції Південного округу, передають Патріоти України.

"Вкотре країна-терорист завдала масованого удару по Україні. Запоріжжя о 4 ранку прокинулося від вибухів, що додали стурбованості всьому цивілізованому світу", — наголосили у ДЕІПО.

Спеціалісти оглянули постраждалі території, щоб визначити наслідки ворожої атаки для довкілля. Зокрема, інспектори взяли проби ґрунту, щоб дослідити їх у лабораторії та зробити відповідні розрахунки.

"Унаслідок влучання в Дніпровську ГЕС зафіксовано засмічення ґрунтів, витік нафтопродуктів у водний об'єкт річки Дніпро, фахівцями Інспекції відібрані проби води з метою лабораторного дослідження", — зазначила пресслужба. У ДЕІПО додали, що всі отримані матеріали передадуть Оперативному штабу при інспекції та правоохоронцям.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...