Небезпека поруч: У Києві іноземець влаштував різанину на Майдані (фото, відео)

Невідомий підійшов до студента і вдарив ножем у живіт.

У центрі Києва, на Майдані Незалежності, відбулася серйозна НП: 25-річного хлопця штрикнув ножем незнайомець і втік. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, передають Патріоти України.

Правоохоронці опитали потерпілого, і він розповів, що вчиться в одному зі столичних вишів. Того вечора він гуляв зі своїми друзями в центрі столиці, коли раптом до нього підійшов невідомий і вдарив ножем у живіт.

"Поранення виявилося важким, потерпілий досі перебуває в лікарні", - розповів співробітник Шевченківського управління поліції Сергій Приходько. Злочинця затримали. Ним виявився 31-річний чоловік, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Йому загрожує до восьми років тюремного ув'язнення.


Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...