Небезпеку недооцінили? У США дитина уві сні померла від легкої форми COVID-19 (фото)

У США (штат Техас) 9-річна дівчинка Макензі Гонгора померла уві сні від легкої форми коронавірусу через три дні після позитивного тесту на COVID-19, передають Патріоти України.

Дитина померла 2 лютого. Із симптомів у школярки спостерігалися сильний головний біль, блювота і підвищена температура.

Лікарі також перевіряли дівчинку на грип та фарингіт, результати виявилися негативними. За словами батьків дитини, у неї не було раніше виявлено ніяких серйозних супутніх захворювань. Водночас коронавірусна хвороба проходила легко, були відсутні проблеми з диханням. У вечір перед смертю дитина поскаржилася на втому і рано пішла спати.

"Моя невістка пізніше перевірила її вночі і зрозуміла, що вона більше не дихає і не може знайти пульс", – розповіла тітка померлої дівчинки.

Сім'я поки не отримала результатів розтину і висновок судово-медичної експертизи, однак твердо переконана, що смерть дитини була викликана коронавірусом.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...