Небо карає скрепних фарисеїв: На Росії згоріла церква, де Кіріл Гундяєв 24 лютого "благословляв" солдат на вбивство українців (відео)

У російському Кірові загорілася Феодорівська церква. Саме в ній благословляли окупантів перед їхнім походом на війну проти України.

Про це повідомляють російські ЗМІ, інформує 24 Канал. Нагадаємо, що 24 лютого 2022 року патріарх Кіріл цинічно закликав російських військових до війни, мовляв, вони мають бути готові "захищати свій народ".

Як стало відомо, у Кірові горіла Феодорівська церква. Там "хрестили" загарбників перед їхнім вторгненням в Україну.

Судячи з опублікованих кадрів, було повністю зруйновано головний купол і барабан церкви, розбито скло на вікнах та пошкоджено огорожу.

Що ж, карма діє.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...