Небо над Угорщиною осяяла яскрава зелена куля: У мережу потрапило відео дивовижного явища

Яскрава зелена куля осяяла нічне небо над Угорщиною. Незвичайне природне явище вдалося зафіксувати на відео. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, зазначають Патріоти України.

Явище зафіксували ще 13 січня, але інформація про нього набула широкого поширення тільки зараз. Великий метеор жителі Угорщини спостерігали з різних місць по всій країні. Камери відеоспостереження зафіксували його. Наразі невідомо, чи впав метеор на землю, ставши метеоритом, чи згорів в атмосфері.

Астрономи називають метеори "зірками, що падають". Поки космічне тіло рухається у космосі, його називають метеороїдом. Коли метеороїд входить в атмосферу, він стає метеором. Все, що не згорає і падає, називається метеоритом.

Яскравіший від Місяця: у небі над США розсипався і згорів осколок комети (відео)Переважно метеори, що падають на Землю, залишаючи вогненний слід при згорянні. Найбільш яскраві та помітні метеори іноді називають болідами. Боліди спостерігають приблизно раз на тисячу випадків.

az ország minden tájegységéről érkezett észlelés az óriási tűzgömbről. A fényes meteor több másodpercig szelte át az eget:

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...