Небо посилає недоїмперії застережні знаки? У Москві пожежа охопила територію храму, зведеного за часів визволення Росії від іноземного іга (відео)

У Москві вогонь охопив будівлю на території храму Петра та Павла, зведеного у 17 столітті.

Увечері у вівторок, 24 травня, у російській столиці в районі Лефортово спалахнула хрестильня при храмі Петра і Павла - давній церкві, яку було збудовано на початку 17 століття, повідомили російські ЗМІ.

За інформацією від місцевих екстрених служб, вогонь охопив будівлю площею 150 квадратних метрів, але споруду храму не зачепив. Пожежникам вдалося локалізувати загорання.

Відомо, що парафіяльний храм у Лефортовському районі Москви був освячений у 1613 році на честь Миколи Чудотворця.

Про причину пожежі наразі нічого невідомо, інформації про жертв вогню також немає.


Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...