Небо відкрите, карантин не завада: Дві авіакомпанії відновили польоти до України

Ryanair і Swiss з 21 червня відновили регулярні польоти до України після тримісячної перерви через пандемію коронавірусу, передають Патріоти України.

Перші рейси авіакомпанії виконали в аеропорт "Бориспіль". Ryanair перевіз пасажирів із Барселони, а Swiss – із Цюріха.

Ірландський лоукостер Ryanair в червні обслуговуватиме три маршрути до України – з Барселони, Мадрида й Берліна до Києва двічі на тиждень. Запланований запуск рейсу Краків – Київ перенесли через обмеження польської влади та інших країн до 30 червня.

У липні авіакомпанія планує відновити половину зі своїх українських маршрутів. Зазначається, що польоти мають намір почати з міст Італії до Києва, Львова, Одеси й Харкова.

Swiss спершу літатиме між Києвом і Цюрихом один раз на тиждень щонеділі. З липня авіакомпанія збільшить частоту рейсів до двох на тиждень.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...