Недалека рашистка не там продемонструвала свої сумнівні здібності: Балерині Волочковій загрожує в'язниця за кощунство проти "дєдов, коториє ваєвалі"

Одіозна росіянка вирішила показати черговий шпагат, але трохи "не вгадала" з локацією для демонстрації своєї гнучкості.

Російська балерина Анастасія Волочкова, відома своїми дивними витівками, знову потрапила у скандал. Нині їй навіть загрожує в'язниця.

За даними російського Telegram-каналу SHOT, балерині приписують "осквернення" так званих "символів військової слави РФ". Заяву на Волочкову подали її підписники в Instagram.

Приводом для цього стало фото росіянки. Нещодавно вона розмістила в соцмережах кадр, який сильно обурив її фанів. Балерина вирішила знову показати свій шпагат. Але якщо раніше вона демонструвала його на пляжах і вдома, то тепер вона вибрала для себе нову локацію.

Так, Волочкова задерла ногу біля старого винищувача Ла-5, який встановили як пам'ятник. Росіяни одразу ж почали критикувати балерину, тому вона швидко закрила коментарі і видалила усе, що писали користувачі.

Волочкова потрапила в новий скандал / скріншот

Крім цього, Волочкова вийшла у Stories із заявою. Вона вирішила "хайпанути" на скандалі і спробувала прорекламувати свої виступи.

"На будь-які випади на мою адресу Я завжди відповідаю грандіозними творчими проектами", - написала балерина.

Волочкова відповіла на хейт / скріншот

Що Волочкова говорить про війну

У 2014 році балерина намагалася засудити окупацію Криму Росією, але швидко "перевзулася". Путіністка підтримує кривавий режим Кремля. Вона виступає на пропагандистських концертах і нічого не говорить про те, що РФ бомбить мирні міста і вбиває українців.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...