Недільний вечір виявився неідилічним: У Києві пролунав потужний вибух

Ввечері неділі, 7 березня, на вулиці Радистів у Деснянському районі Києва пролунав потужний вибух поряд із гаражними приміщеннями. Про це повідомила пресслужба Національної поліції Києва, передають Патріоти України.

Інформації про потерпілих наразі не надходило. Правоохоронці зазначили, що одразу після одночасного надходження декількох повідомлень про вибух о 21.00 на місце події було направлено слідчо-оперативну групу, кінологів зі службовою собакою, працівників ДСНС та лікарів.

"Попередньо встановлено, що внаслідок вибуху невідомої речовини у сусідньому будинку пошкоджено вікна. Правоохоронці забезпечуюють охорону місця події та встановлюють деталі інциденту", – йдеться у повідомленні.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...