Недовго раділи 15 тисячам: Під Одесою на гарячому спіймали банду грабіжників з сокирою (фото)

Затриманим -16, 18 та 21 рік. Всі вкрадені гроші були знайдені під час обшуків у одного з підозрюваних, а потім повернуті власнику.

В Одеській області затримали мешканців міста Ананьїв, які з сокирою та зубилом викрали з терміналів прийому платежів 15 тисяч гривень. Про це 26 квітня повідомила прес-служба обласного управління Національної поліції, передають Патріоти України.

Зазаначається що пограбування здійснили троє молодиків, яким загрожує загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років тюрми. Термінали грабижники розкурочили на вулиці Єврейській міста Ананьїв. Затриманим -16, 18 та 21 рік. Всі вкрадені гроші були знайдені під час обшуків у одного з підозрюваних, а потім повернуті власнику.

У поліціі зазначили, що також вирішується питання про притягнення старших затриманих до відповідальності за статтею "втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність".

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...